Achterstraat 22-0201, 9940 Ertvelde

Appartement in Ertvelde

€239.000

Dit modern energiezuinig appartement, te koop van eerste eigenaar,beschikt over 2 badkamers en 3 slaapkamers (MET ingemaakte kasten) waarvan 1 op het niveau van de leefruimte ! Er is een aangename lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken + aansluitend het aangenaam zonneterras met uitzicht over het centrum ! Hier kan u in alle rust vertoeven ! Het appartement is gelegen in een aangename blok in een ultra rustige straat in het centrum ! Alle ruimtes zijn zeer lichtrijk en zeer logisch! Als extra zijn er 2 moderne badkamers aanwezig & 2 toiletten Dit appartement is 100% instapklaar!

Indeling: inkom met apart toilet & vestiaire, slaapkamer 1, ruime badkamer met bad & douche, de glazen deur naar de leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging/ wasplaats +zonneterras met uitzicht !
1ste verdieping: 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en 2 de badkamer!

Super prijs/kwaliteitsverhouding! Als koper hoeft u hier zich de komende jaren geen zorgen te maken ! Dit appartement kan ook gezien worden als investering met mooie huurwaarde! Er zijn ook mogelijkheden om een garage bij te huren/te kopen

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

140 kWh/m2

Pand Referentie

HBE6XWKB0LRP

115 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Jan 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu