Achterstraat 24-0102, 9940 Ertvelde

Appartement in Ertvelde

€325.000

Dit PERFECT onderhouden appartement, te koop van de EERSTE eigenaar, maakt deel uit van een aangename blok en ligt op een TOPlocatie in een ultra rustige straat zonder doorgaand verkeer in het centrum van ERTVELDE! Het lichtrijk appartement heeft een ruime leefruimte met eetplaats en is voorzien van een open keuken (incl oven, microgolf & vaatwasser) + ruime berging/wasplaats Via de nachthal (nachtverlichting) bereikt u de 2 slaapkamers en de moderne badkamer met bad & douche! De afwerkingsgraad is van een zeer hoog niveau en er werden destijds ook veel extra's zorgvuldig uitgekozen !

Vanuit de gezellige leefruimte heeft u een leuke verbinding met het volwaardig zonneterras van 25m² ! Er werd op alle details gelet zoals nette buitenverlichting, leuke sfeerverlichting en een prachtige zonneluifel Hier is het heerlijk en rustig vertoeven met een tof uitzicht op de kerktoren van Ertvelde! Uiteraard is alles tevens energiezuinig De blok zelf is mooi afgewerkt (gemene delen zijn net geschilderd) & alles is prima onderhouden Er is een lift aanwezig en achteraan bevindt zich de aparte garage (met elektrische poort)
Indeling: inkomhal met vestiaire (ingemaakte kast), apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met bad & douche, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken incl toestellen, berging/wasplaats en het prachtige zonneterras met uitzicht
+ de aparte garage met elektrische poort (recht tegenover de inrit!)

Er werd kosten noch moeite gespaard ! Deze afwerkingsgraad zal u niet vinden in een standaard nieuwbouwproject !
Een bezoek is hier zeker de moeite waard !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

143 kWh/m2

Pand Referentie

8H6PG21733LA

109 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Jan 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu