Pas 131s-1, 2440 Geel

Appartement in Geel

€195.000

Ligging
Centrum van Geel - Het openbaar vervoer en faciliteiten zoals winkels en scholen liggen op een paar honderden meters van het appartement.De markt van Geelen het stadspark zijn met een korte wandeling te bereiken (5 à 10 min.). Vlotte verbinding met de ring, autosnelwegen, aansluiting naar omliggende dorpen/gemeenten (o.a. Retie, Turnhout, Mol,...)

Indeling
0: Leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer,wasberging met toilet en achter inkom.
-1: Kelder.
Buiten: Tuinmet mogelijkheid tot terras

Omschrijving
In de Pas te Geelligt dit knappe, gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 77m² met kelder van 20m². Dit instapklare appartement werd gebouwd in1947 en profiteert van een degelijke constructie en solide materialen sinds zijn renovatie van dit jaar (2021).

Binnenkomen in het appartementsgebouw doet u via de elegante inkomhal, die op zijn beurt uitgeeft op de gezellige leefruimte van uw appartement. De woonkamer is uitgerust met aansluitingen voor kabel, internet en telefonie.Via de leefruimte heeft u toegang tot de keuken, nachthal en aparte achterinkom. De keuken beschikt over een spoeltafel, vaatwasser, gaskookvuur, dampkap en voldoende opbergruimte.Terwijl uw vrienden of familie hun voetjes onder tafel schuiven, maakt u de lekkerste gerechten in de hoogwaardige keuken. Dé ideale plaats voor wie geniet van het gezellige samenzijn tijdens het koken. Langs de keuken bereikt u de ruime badkamer, kelder en de aparte achterinkom.De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De kelder met een oppervlakte van 20m² en een hoogte van 1,82 meter zorgt voor de nodige bergplaats. De achterinkom is geschikt om uw fietsen te plaatsen en geeft uit op uw mooie, makkelijk te onderhouden tuin. Hier geniet u van de zalige avondzon door de westelijke orëntatie van het knus tuintje.

De nachthal bereikt u via de woonkamer, dewelke toegang biedt aan de wasberging met toilet en ruime slaapkamer. Met zijn 12,40m² betreft het een volwaardige slaapkamer met voldoende ruimte voor een bed en kast. De wasberging beschikt over aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bovendien is deze ook voorzien van een toilet.

Het appartement wordt verwarmd met gas en de elektriciteit is conform de AREI-normen.

Bent uop zoek naareen instapklaar appartement met tuin en kelder in het hartje van Geel?Kom gerust een kijkje nemenencontacteer ons via 014/58.05.05 of info@vansweevelt.be voor een afspraak of meer informatie.

Instapklaar, gelijkvloers appartement (77 m²) met o.a. één slaapkamer, lichtrijke leefruimte, aparte keuken, tuin (26m²) en kelder (20m²). Gelegen in het centrum van Geel met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. EPC-score: 458 kWh/m²

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

EY7SKYVMM4XN

345 m2

77 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Jan 2022€195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu