Pas 131s-2, 2440 Geel

Appartement in Geel

€165.000

Ligging
Centrum van Geel - Het openbaar vervoer en faciliteiten zoals winkels en scholen liggen vlakbij het appartement.De markt van Geelen het stadspark liggen op wandelafstand (5 à 10 min.). Vlotte verbinding met de ring, autosnelwegen, aansluiting naar Turnhout, Mol en andere omliggende dorpen/gemeenten.

Indeling
+1: Leefruimte met open keuken, badkamer, slaapkamer,wasberging en terras.
0: privé (fietsen)berging en autostaanplaats.

Omschrijving
Op deeersteverdieping van ditappartementencomplextreftu dit gezellig stekje met een bewoonbaar oppervlakte van 54m².Het appartementsgebouw werdoorspronkelijk opgetrokken in 1947 en kreeg in 2021 een totaalrenovatie. Een lichtrijk appartement? Check!Een ruime slaapkamer? Check!Nieuwe keuken en badkamer?Check! Elektriciteit conform? Check! Zeer gegeerde locatiein het centrum van Geel? Check! In dit fantastische appartement in dePas te Geelcheckt u zonder twijfel onmiddellijk heel wat van uw grootste wensen af.

Wanneer u binnenkomt in de elegante inkomhal heeft u toegang tot uw privé (fietsen)berging van 3m² en de trappenhal. Bij het binnenkomen is het al meteen genieten van delichtrijke leefruimte met open keuken. De woonkamer bestaat uit een eetkamer en zitgedeelte enis uitgerust met aansluitingen voor kabel, internet en telefonie. De open keukenbeschikt over een spoeltafel, vaatwasser, gaskookvuur, dampkap en voldoende opbergruimte.Koken doet u hier hoe dan ook met fijn gezelschap van familie of vrienden. Via de eetkamer bereikt u de badkamer.De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Toegang tot de wasberging en slaapkamer heeft u langs de woonkamer. De wasberging is uitgerust met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Het gezellige bijhorende terras bereikt u via de overloop. Door zijn westelijke orëntatie kan u hier zalig genieten van de avondzon.

De autostaanplaats bevindt zichom de hoek vanhet gebouw en is inbegrepenin de prijs!

Bent uop zoek naareen instapklaar appartement voorzien van alle comfort en autostaanplaats in het hartje van Geel?Kom gerust een kijkje nemenencontacteer ons via 014/58.05.05 of info@vansweevelt.be voor een afspraak of meer informatie.

Instapklaar, volledig gerenoveerd appartement (54 m²) op de eerste verdieping met o.a. één slaapkamer, lichtrijke leefruimte met open keuken, terras (7m²), fietsenberging en autostaanplaats. Gelegen in het centrum van Geel met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. Bovendien is de autostaanplaats in de prijs inbegrepen! EPC-score: 255 kWh/m²

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

KKNW74KBKUH5

345 m2

54 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Jan 2022€165.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu