Klaverstraat 2, 9000 Gent

Appartement in Gent

€509.000

Modern appartement met loftgevoel, zeer veel lichtinval, je kan de ganse dag van de zon genieten op het extreem groot terras, van meer dan 95m², dat je bijna rondom kan betreden langs verschillende deuren.
De residentie beschikt over een lift en een trappenhal die je naar de bovenste verdieping brengt, waar je de enige bewoner bent. Je komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle kamers, mooie verzorgde moderne badkamer met inloopdouche, toilet, lavabo en inbouwkasten. Verder is er ook een extra toilet aanwezig, in de nachthal is er ook een ingemaakte kast met schuifdeuren. Vanuit de eerste ruime slaapkamer is er ook toegang tot het terras, de tweede slaapkamer is nog ruimer en geeft rechtstreeks toegang tot de living. De living is modern ingericht met een open keuken, die voorzien is van alle hedendaagse gebruikstoestellen, verder zijn daar ook vier schuiframen aanwezig, alle ramen zijn voorzien van zonwerende folie.
Vloerverwarming op gas, een warmtepomp om te koelen en te verwarmen. De berging die aansluit bij de keuken is voorzien van inbouwkasten en plaats voor was- en droogkast, tevens staat daar ook de zonneboiler. Op de overloop aan de lift is een extra berging voorzien, ook op het ruime terras is een ruime buitenberging met wateraansluiting, enz… In de kelder is nog een extra opslagplaats en er is een mogelijkheid tot aankopen binnen staanplaats op het gelijkvloers. Zeer laag E-peil (62). Een extra garage met zolder is bespreekbaar.
Rechtstreeks van eigenaar.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

62 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.098

Pand Referentie

NYCEYML881PP

133 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€509.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu