Klaverstraat 2, 9000 Gent

Appartement in Gent

€493.000

Deze penthouse met moderne toets is DE must have in het Gentse! De penthouse is gelegen op een uiterst goede locatie nabij alle belangrijkste invalswegen én geniet van eindeloos veel parkeer-, drink- en eetmogelijkheden.
Deze penthouse heeft heel veel lichtinval door zijn vele aanwezige raampartijen rondom de woonst maar beschermt de woning ook van de hitte, dit aan de hand van UV werende folie welke op elke raampartij werd aangebracht. Mede geniet je van een stevig aircosysteem om de woonst lekker koel te houden. De penthouse ademt een moderne, strakke stijl uit en geniet ook van de bijhorende duurzame systemen zoals zonnepanelen (privatief), een zonneboiler, epoxy vloer met vloerverwarming op gas, ...
Met zijn zonovergoten terras van maar liefst 95m2 kan je op elk moment van de dag van de zon genieten. Het terras heeft overigens water en elektriciteitsvoorzieningen én een privatieve berging voor tuinspullen. De penthouse neemt 1 volledige verdieping in en zo beleef je hier een uiterst privatieve sfeer.

Indeling: lift, inkom met berging en brandveilige veiligheidsdeur met inkomhal én toegang tot het terras. Vervolgens heeft men slaapkamer 1 met toegang tot het terras. Badkamer met lavabo, toilet en inloopdouche. Woon- en leefkamer met open volledig geïnstalleerde keuken, opnieuw met toegang tot het terras. Wasplaats en technische ruimte. Slaapkamer 2 met dressingruimte (op dit moment open gemaakt inzake het creëren van het loftgevoel maar kan terug afgesloten worden met deurpartij). Doorheen de woonst werd er vaak geopteerd voor ingemaakte en op maakt gemaakte kasten.

Er kan een staanplaats voor een zeer ruime wagen (18 500) én een garagebox (23 500) mee aangekocht worden.

Openbaar vervoer/parking nodig? Geen probleem! Op wandelafstand vindt u een bushalte en voor de deur kan u de wagen parkeren op het plein.

Kortom, laat u verleiden door dit pareltje en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be.

Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

4S59FAX4OWP9

133 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€493.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu