Limburgstraat 86, 9000 Gent

Appartement in Gent

€385.000

(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be en bijkomende vragen via Edouard 0472 933 613)

Maatwerk, kwaliteit en tijdloos design staan centraal in dit appartement met topligging op enkele minuten stappen van de Kouter, de Reep en de Korenmarkt.

Dit stijlvol stadsappartement, een ontwerp en uitvoering naar de hand van Maison Bontinck, is de ideale investering door zijn 'AAA' locatie en zijn hoge afwerkingsgraad. Het appartement onderging een totale renovatie waarbij resoluut werd gekozen voor kwalitatieve materialen zoals; volle eiken parketvloeren, keuken en badkamer op maat en afgewerkt in Mortex, ingebouwde kastenwand in slaapkamer en leefruimte, binnendeuren in staal en glas, ...

Het appartement beschikt over een prachtig uitzicht op het Geraard de Duivelsteen en de Reep. De mooi onderhouden inkomhal, met marmeren en houten accenten, leidt ons via de lift naar de eerste verdieping.

De woning beschikt over een praktische indeling met inkomhal voorzien van vestiaire en extra bergruimte, een badkamer met dubbele wastafel en regendouche, een apart toilet, een slaapkamer met ingebouwde kastenwand, een maatwerk keuken met aparte buitenruimte en een grote leef- en eetruimte met veel raampartijen en op maat gemaakt meubilair.

Samengevat, de ideale investering, pied-à-terre of woonplaats door zijn ligging, afwerking en stijl!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

182 kWh/m2

Pand Referentie

0K2ZUAUM68BD

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Apr 2022€385.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu