Limburgstraat 12, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€1.350.000

- Uitzonderlijk aanbod in centrum Gent! - Op zoek naar een exclusief appartement van maar liefst 300 m² met overvloed aan rust en buitenruimte in het historisch centrum van Gent? Dan is dit pand iets voor u.
De belangrijkste troeven in een notendop: gelegen in het hartje van Gent nabij het Sint-Baafsplein · high-end afwerking door Obumex met oog voor elk detail · B&O door gans het appartement · mogelijkheid om volledig ingericht (alles inclusief) aan te kopen · nabij handelszaken, scholen en openbaar vervoer · uiterst energiezuinig · 2 ruime kelderbergingen · 2 garageboxen en 2 autostaanplaatsen.
Zo ziet de indeling er uit: Inkom met vestiaire, aparte toiletten (3), ruime woonkamer, grote eetplaats, keuken voorzien van alle comfort. Alle delen kunnen worden afgesloten. Alles kijkt uit op een terras van maar liefst 25m lang. De badkamer is een oase van rust met ligbad, regendouche, dubbele lavabo en aparte sauna...zalig relaxen is hier het woord!
De master slaapkamer heeft een prachtige dressing en voelt héél open met uitkijk op de tuin.
Nog 2 slaapkamers met eigen voorziening ronden dit geheel af.
Dit exclusief appartementencomplex is voorzien van een gemeenschappelijke binnentuin en een gemeenschappelijk dakterras bovenop het complex.
Richtprijs: 1.350.000 EURO Exclusief garages en meubilair. EPC: 111 kWh/(m² jaar) B.
Neem contact op met Simon Coens - simon@cornelis-partners.be - 0478/206.774 voor verdere info of een bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

111 kWh/m2

Pand Referentie

152TKPS9IBA7

300 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€1.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu