Hubert Frere Orbanlaan 132-a, 9000 Gent

Appartement in Gent

€670.000

Indeling

Dit unieke appartement werd stijlvol gerenoveerd door interieurarchitecte Aurélie Penneman de Bosscheyde, gespecialiseerd in high-end projecten, zowel residentieel als professioneel. Aurélie's stijl is steeds internationaal geïnspireerd, telkens met het gebruik van warme en pure materialen. Ook voor de verkoopprojecten trekt ze deze lijn door en wil ze afstappen van de standaard zwart-witte renovatieprojecten waar de markt van verzadigd is.
Via de inkomhal hebt u toegang tot de vestiaire en de leefruimte met open keuken. Vanuit de riante leefruimte, keuken en eethoek hebt u een panoramisch zicht op het Zuidpark (Koning Albertpark). In de leefruimte kan u ook genieten van een ‘werkende' open haard die voor de nodige gezelligheid zorgt.

Dit prachtige appartement heeft 2 zeer ruime slaapkamers met elk een luxueuze badkamer. De inbouwkasten die reeds voorzien zijn in de leefruimte, slaapkamers en wasruimte, zorgen voor de nodige bergruimte en comfort. Er is veel aandacht besteed aan de kleinste details tijdens deze renovatie.

In de kelderverdieping is een berging en de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Optioneel kan u de meubelen, kunst en decoratieve verlichting aanwezig in het appartement bijkopen (31.000 euro exclusief BTW).

Locatie

Het appartement is gelegen in de H. Frère Orbanlaan, met zicht op het Koning Albertpark en op wandelafstand van het historisch centrum. Door de nabijheid van de E40, R40 en E17 staat u gemakkelijk in verbinding met regio’s buiten Gent.

Wil u graag vertoeven in dit stijlvolle appartement en dit op wandelafstand van het centrum van Gent, neem dan snel contact op 0488 14 62 77!

Foto’s werden voorzien door Babeth Albert.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

N2O8VFSE-8RH

143 m2

136 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 May 2022€670.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu