Hubert Frère Orbanlaan 369, 9000 Gent

Appartement in Gent

€320.000

Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de 7e verdieping van residentie 'Olympic' die gelegen is aan de Hubert Frère-Orbanlaan. Een uitstekende ligging in combinatie met een prachtig uitzicht over Gent.

De verbindingen en bereikbaarheid van dit appartement zijn top. De kleine stadsring, R4, E17 en E40 zijn allemaal binnen 5 minuten te bereiken. De tram die je naar het centrum brengt stopt vlak voor de deur maar ook te voet of met de fiets sta je in een mum van tijd in het historische centrum van Gent. Van de drukte merk je nagenoeg niets. Je zit hoog en droog op de zevende verdieping waar het zalig vertoeven is met een subliem uitzicht over Gent. De leefruimte is zuid-west georiënteerd.

Het appartement verkeert in een degelijke staat maar links en rechts dienen er wel een aantal kleine opfrissingswerken te gebeuren. Al het glas is (drie)dubbel en de badkamer en keuken zijn recent vernieuwd.

Indeling:
Ruime inkomhal met dubbele vestiaire kast en een extra bergkast - living - keuken met toegang tot een klein balkon - badkamer met spoelbak, douche, toilet en voorzieningen voor wasmachine en droogkast - slaapkamer 1, slaapkamer 2 met toegang tot terras - nog een apart toilet.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

144 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.018

Pand Referentie

1BH4-49RDQN2

90 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 Jun 2022€320.000

14 May 2022€335.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

Nee

Menu