Doornzelestraat 23, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

Ligging:
Dit prachtig nieuwbouw project, genaamd “Dockside Gardens”, ligt in een groene omgeving van 6619 m2 met bloemenweides, zitbanken, speelinfrastructuur- en wandelpaden en is dicht gelegen bij gezellige restaurantjes, trendy winkeltjes, koffiebars en zoveel meer wat Gent te bieden heeft.
Deze luxueuze en lichtrijke nieuwbouw appartementen en woningen zijn zeer centraal gelegen met een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking in een opgewaardeerd historisch kader.

Project - indeling - afwerking:
De te koop aangeboden nieuwbouw entiteiten te Gent zijn prachtig afgewerkt met kwaliteitsmaterialen zoals eiken parket, natuursteen en degelijke merken zoals Miele; eveneens is er privé-parking met directe toegang tot de woning.

De gaanderij op niveau 2 en een deel van de terrassen worden bekleed met een plaatmateriaal, hout of een gelijkwaardig materiaal en dit eveneens ook voor de buitenbergingen op alle niveaus, overal is er lamellenstructuur, die voor extra privacy zorgen Het langgerekte karakter van de gaanderij wordt gebroken door elementen in zichtbeton.

Dockside Gardens te Gent is een eco-verkaveling aangesloten op stadsverwarming.

De gebruikte beelden zijn referentiebeelden van verschillende woningen in het project.


Voor info en bezoek ter plaatse bel Fanny 0472 01 51 51
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Menu