Henri Dunantlaan 2A-410, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€194.000

In Optie.Benelux Upkot is een studentengemeenschap waarbij de student centraal staat. Het gebouw bestaat uit studentenkamers die aangevuld werden met verschillende grote gemeenschappelijke ruimtes (met terrassen), waar alle nodige voorzieningen zoals wasruimtes en een fietsenparking aanwezig zijn.

De aangeboden studentenkamer is gelegen op de vierde verdieping en heeft een oppervlakte van 30 m². Zowel de studio als het gebouw verkeren in een heel goede onderhouden staat, mede door de immer aanwezige conciërge.

De kamer is gebonden aan een service contract, waarbij Upkot het volledige beheer op zich neemt, waardoor de eigenaar helemaal ontzorgd wordt. Niet enkel heel interessant als laagdrempelige investering zonder zorgen met een rendement rond 3%, maar ook geschikt voor de eigen studerende kinderen - deze hebben voorrang om de studentenkamer zelf te betrekken (2023-2024).

Vlot bereikbaar en centraal gelegen op wandel- en fietsafstand van de meeste Gentse campussen. Klik hier voor een virtuele rondleiding en om kennis te maken met Upkot Benelux en de Upkot-filosofie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

81 kWh/m2

Pand Referentie

1B952UO3RN2V

30 m2

Vraagprijzen

28 Jun 2022€194.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu