Henri Dunantlaan 20-202, 9000 Gent

Appartement in Gent

€399.000

Aan de Watersportbaan met al zijn sportfaciliteiten, situeert zich dit tweeslaapkamerappartement met groot terras. Van hieruit geniet u een vlotte verbinding. Te voet, met de fiets, met de auto dankzij zijn gunstige ligging en het openbaar vervoer. In directe omgeving vindt u hier alle moderne faciliteiten.
Via een aparte inkomhal heeft u toegang naar de woonkamer en het gastentoilet. De lichtrijke woonkamer is omgeven met grote raampartijen met een vrij zicht en staat in directe verbinding met de open keuken met keukeneiland. Het gebruik van kwalitatieve materialen zoals parket, een keuken van Bulthaup ... zal u meteen opmerken bij een bezoek. Aansluitend met de keuken heb je toegang tot de handige berging waarin aansluiting voor wasmachine is voorzien.
De nachthal scheidt de woonkamer van de slaapkamers en de badkamer. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, een douche en een ligbad.
Aan de woonkamer heeft u een zonnig zuidwest georiënteerd terras, die is zowel te bereiken via de woonkamer als via de masterbedroom.
Bij het appartement horen 2 ondergrondse staanplaatsen, inbegrepen in de vraagprijs.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

05EYXSZ8D4ZK

118 m2

118 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu