Slachthuisstraat 23, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€428.000

Dit 2 slpk appartement spreekt aan door zijn ligging, praktisch volume en de aanwezigheid van meerdere terrassen. De ligging aan de visserij, op de kruising van de Lousbergskaai en de Slachthuisstraat maakt van dit appartement de ideale uitvalsbasis.

Een rustpunt in het bruisende centrum door de teruggetrokken bouwlijn, de nabijheid van de Visserijvaart en de meerdere parken aan de Lousbergskaai.

Het appartement beschikt over een praktische indeling. Aan de ene zijde vinden we de woonkamer en eetplaats die samen één volume vormen. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en bieden toegang tot een eerste ruim inpandig terras. Centraal vinden we de badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche.

Aan de andere zijde vinden we nog twee volwaardige slaapkamers die voorzien zijn van grote raampartijen. Via de schuiframen krijgen we toegang tot een tweede inpandig terras die een uniek uitzicht biedt over het Coydenspark en de Visserijvaart. Het appartement beschikt ook nog over een handige inkomhal met vestiaire en toilet.

Kortom, een bijzondere opportuniteit door zijn ligging, praktisch volume en de aanwezigheid van meerdere terrassen.
(lage EPC-score, airco aanwezig, lift aanwezig, appartement verhuurd, mogelijkheid tot aankoop staanplaats)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

103 kWh/m2

Pand Referentie

530CWZ04YYF1

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€428.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu