Slachthuisstraat 98, 9000 Gent

Appartement in Gent

€549.000

Ben je in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan is het allerlaatste 3 slaapkamer appartement in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor jou! Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, biedt deze locatie alles wat je verlangt van een stadswoning. Het Zuidgerichte terras met tuin zorgt ervoor dat je evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!

Bovendien draagt dit appartement het label Bijna Energie Neutraal! Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst en bespaart jarenlang op je energiefactuur en bovendien geniet je van korting op je onroerende voorheffing. De grote raampartijen laten veel licht binnen in dit gezellig, praktisch ingerichte appartement. Bij het appartement hoort een private berging in de kelder. Het appartement zal opgeleverd worden in de zomer van 2022.

De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

En qua mobiliteit ben je hier zeker goed gediend: op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch? En alles om gezond en gelukkig te leven is aanwezig in de directe omgeving: biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck zwembad, en tafelen kan bij de buren....

Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien. Er is dan ook de verplichting om de parkeerplaats achteraan het gebouw bij te kopen. (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW)).

Dit pand komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Info over dit pand 24/7 via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

VOSTMC2ZS5UA

130 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

05 Mar 2022€549.000

19 Feb 2022€585.000

Menu