Maastrichtersteenweg 101-2-2, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€309.000

Residentie HAS'OH - APPARTEMENT 2.2

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% (ipv 21%) mogelijk indien men aan de wettelijke voorwaarden voldoet. Voor dit appartement komt dit neer op een besparing van maar liefst €29.250!

Op de tweede verdieping van deze prachtige residentie bevindt zich het appartement 2.2 dat wordt aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 92m² en een terras van 11m².

Het appartement beschikt over een hal met apart toilet en toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de leefruimte. De leuke woonkamer met zit- en eetplaats beschikt verder over een open keuken. Via de hal heb je bovendien toegang tot een praktische berging. Via de grote raampartijen aan de achterzijde bereik je het terras. Dit is Zuidelijk georiënteerd waardoor je de hele dag kan genieten van de zon. De afwerking is van hoge kwaliteit en kies je nog volledig zelf. In de prijs zijn mooie budgetten voorzien voor de afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Het volledige appartement wordt bovendien uitgerust met vloerverwarming.

In de kelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar alsook privébergings die apart kunnen aangekocht worden. Op het gelijkvloers worden er fietsenstallingen voorzien waar je gemakkelijk de fiets kwijt kan.

Bovendien zal dit appartement een E-peil bekomen van minder dan E30, dit maakt dat men de eerste vijf jaar een korting van 50% geniet op de onroerende voorheffing.

Menu