Maastrichtersteenweg 259-1, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€299.900

Welkom op de Maastrichtersteenweg in Hasselt! Graag neem ik jullie mee naar een kleinschalig project, net buiten de Grote Ring van Hasselt, ter hoogte van huisnummer 259. Verscholen in een doodlopende straat vinden we hier een prachtig gelijkvloers appartement terug, volledig instapklaar, door een zeer grondige renovatie in 2015.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan gerust een kijkje op onze website via volgende link: SOM Vastgoed - Te koop - Ruim appartement vlakbij het centrum van Hasselt

Uniek aan dit appartement is ongetwijfeld de zeer goede ligging! Werkelijk alles bevindt zich binnen een straal van 5km van dit perceel. Zo bevindt het appartement zich vlakbij het centrum van Hasselt, Genk en Diepenbeek. Daarnaast situeren diverse winkels, warenhuizen, eet-en drinkgelegenheden en scholen (vb. lagere school, middelbare school, Hogeschool/UHasselt…) zich vlakbij het perceel. Ook het op- en afrittencomplex van de autostrade (E313) kan je perfect bereiken binnen de 5 minuten.

Dit maakt het pand perfect geschikt voor iemand op zoek naar een goede balans tussen woon- en werkverkeer.

Terug naar het pand zelf! Recent werd dit appartementencomplex volledig gerenoveerd. Centraal binnen deze renovatie stond het bereiken van een maximaal wooncomfort, op een rustige ligging vlakbij het centrum van Hasselt.

Hieronder krijgt u een samenvatting van alle pluspunten van deze woning:

- 2 ruime en lichtrijke slaapkamers
- Recente renovaties, die de energiescore positief beïnvloeden
- Onderhoudsvriendelijke, privatieve tuin omringd door groen
- Dit appartement wordt verkocht inclusief autostaanplaats en fietsenstalling
- Dit appartement is gelegen in een doodlopende straat, vlakbij het centrum van Hasselt

Bent u op zoek naar een kwalitatief, instapklaar appartement vlakbij het centrum van Hasselt? Dan bent u hier ongetwijfeld aan het juiste adres!

Voor meer informatie betreffende dit pand of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Menu