Kempische kaai 9, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

Dit luxueus appartement is gelegen op de 4de verdieping van residentie "SKY 9", aan de oever van de Hasseltse jachthaven. Met een bruto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 168 m² en plafondhoge ramen met een adembenemend uitzicht op het water, geniet je hier elke dag.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met ingebouwde vestiairekasten en gastentoilet. Via de glazen deur in de inkomhal bereikt u de ruime doorzonliving met op maat gemaakte kasten, parketvloer en gezellige openhaard.
Aansluitend aan de leefruimte vinden we de open keuken die volledig werd geïnstalleerd en luxueus afgewerkt.
Via de nachthal, voorzien van een 2de toilet, bereiken we de twee slaapkamers. De gastenkamer is voorzien van inbouwkasten en een aparte badkamer met wastafel en inloopdouche. De masterbedroom is eveneens voorzien van een eigen badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, ook hier werden er inbouwkasten voorzien.

De 2 terrassen liggen aan de voor- en achterzijde en zijn toegankelijk vanuit de leefruimte.
Op de terrassen heeft u de hele dag zon, de middag en avondzon valt op het hoofdterras aan de voorzijde. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over het water.

Het appartement is zeer luxueus afgewerkt en voorzien van: airco, zonnescreens, vloerverwarming, domotica systeem, Bring-me box, etc...

In de parkeergarage is er een ruime garagebox voorzien, alsook  een praktisch kelderberging voor extra stockage.

Enkele pluspunten op een rijtje: Een zicht om u tegen te zeggen Intiem & kleinschalig project Toplocatie in het centrum van Hasselt Kwaliteitsvolle afwerking met oog voor detail Ruime ondergrondse parkeergarage en private bergruimte
Kortom een nieuw appartement dat afgewerkt is met kwalitatieve materialen.
Heeft u vragen of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer ons op het nummer 011 80 00 00 of mail naar info@vestio.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

ISOANEL8N8D-

168.11 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu