Scheepvaartlaan 48, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€489.000

Knap afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen!

Op de Scheepvaartlaan nummer 48 vindt u dit appartement met een bewoonbare oppervlakte van 117 m² en twee slaapkamers terug. De fenomenale en golvende gevel van het complex “Zuidzicht” is een ware streling voor het oog wanneer men flaneert langs de Blauwe Boulevard. Het is in de derde blok dat we dit prachtig appartement terugvinden op de 2de verdieping. Het riante en zuidwestelijk georiënteerde terras is bovendien een fantastische plaats om te genieten van het uitzicht op het Albertkanaal én de skyline van Hasselt. 

Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal met apart toilet. Via de glazen deur komen we in de leefruimte met op maat gemaakte keuken met kookeiland. Het open en ruimtelijk gevoel wordt hier nog eens benadrukt door het gebruik van glaspartijen en het terras in het verlengde. De volledig geïnstalleerde keuken werd geïntegreerd in de leefruimte en voorzien van kasten en kookeiland met een werkblad in graniet, zimbabwe black. Ook de nodige toestellen zoals vaatwasser, kookplaat op inductie met dampkap, microgolfoven, oven en koelkast zijn aanwezig. Deze leefruimte met keuken baadt in het licht dankzij de enorme grote raampartijen, die toegang verlenen tot het terras. Het terras van 11 m² nodigt uit tot lezen, relaxen, tafelen, aperitieven… In één woord: genieten! De berging is voorzien van een uitgietbak en een aansluiting wasmachine. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met lades, een ligbad met glazen douchescherm en een handdoekradiator. Tot slot vervolledigen de twee ruime slaapkamers het appartement, beide kamers zijn voorzien van een ingebouwde kastenwand. De 2de slaapkamer is voorzien van een multimedia aansluiting. Beide slaapkamers hebben een toegang tot het terras aan de straatkant (11 m², oostelijk georiënteerd).

Het appartement is uiterst energiezuinig en heeft daardoor een E-peil van 54. Hierdoor zijn de verwarmingskosten laag en kan je in alle comfort genieten.

Optioneel kunnen er 2 ondergrondse autostaanplaatsen autostandplaatsen aangekocht worden (30.000 euro/stuk). Dankzij de brede inrit kan je zonder problemen naar de kelderverdieping geraken. Verder is er een praktisch kelderberging als extra stockage.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Recent gebouw
+ Hoogwaardige afwerkingsgraad
+ 2 terrassen: terras straatkant 11 m², terras achterkant kanaalzicht 11 m²
+ Ruime slaapkamers
+ Vliegenramen
+ Veel natuurlijke lichtinval
+ Energiezuinig
+ Afval wordt gesorteerd

Kortom een nieuw appartement dat afgewerkt is met kwalitatieve materialen. Heeft u vragen of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer Stephanie Odeurs op het nummer 0474-73 63 84 of mail naar stephanie@vestio.com.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

73 kWh/m2

Pand Referentie

FJLL7O31BYX0

117 m2

Vraagprijzen

27 Mar 2022€489.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu