Scheepvaartlaan 62-3-02, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€595.000

Dit exclusieve en energiezuinige appartement is gelegen op de 3de verdieping van het prestigieuze project Zuidzicht 4, heeft een bewoonbare oppervlakte van 107m² en is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: gemeenschappelijke inkom met trappenhal en lift.
3de verdieping: inkomhal met ingebouwde vestiaire, ruime keuken met aansluitend de berging en eetkamer, lichtrijke living met een op maat gemaakte tv-kast en toegang tot het ruime terras (31m²) met terrasverwarming, slaapkamer, nu ingericht als rustige leesruimte met inbouwkast, nachthal, master suite met inbouwkasten en toegang tot het oostelijk gericht terras, badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en hoogwaardig afgewerkt met glasmozaïek, apart gastentoilet.
Kelder en buitenruimtes: dit appartement wordt aangeboden met een ondergrondse autostaanplaats en een ruime, private kelderberging. Verder beschikt het gebouw over verschillende fietsenstallingen, een containerophaalsysteem en een knap aangelegde, gemeenschappelijke tuin exclusief toegankelijk voor de bewoners.

Dit luxeappartement met uitzonderlijk zicht op het water en de tuin is gelegen op een toplocatie in Hasselt. Op wandelafstand van het culturele en bruisende centrum van de hoofdstad en in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants. Eveneens een vlotte verbinding naar de grote ring en de invalswegen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

48 kWh/m2

Pand Referentie

75DTQH52YAMM

107 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Oct 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu