Meldertstraat 11, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€395.000

Dit appartement is gelegen op de 4de (en bovenste) verdieping van gebouw A in residentie "Refuga", een prachtig en uniek nieuwbouwproject in het centrum van Hasselt, in en rond de Herkenrodekazerne.
Met een bruto bewoonbare oppervlakte van 90,43m² en een gezellig terras van 27,03m², geniet je hier elke dag.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met toegang tot het gastentoilet. Via de inkomhal bereikt u de open keuken die volledig werd geïnstalleerd. De nodige toestellen zoals vaatwasmachine, koelkast, combi-microgolf en inductiekookplaat zijn aanwezig. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging. Verder hebben we de gezellige doorzonliving. 
In de zithoek zorgt een groot raampartij voor veel lichtinval. Via dit raampartij bereikt u tevens het terras waarop u van alle rust kan genieten. 

Via de nachthal bereiken we de twee slaapkamers, een tweede berging en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche en toilet.

Enkele pluspunten op een rijtje: Op topligging midden in het stadscentrum van Hasselt Ondergrondse parkeergarage Groene binnentuin midden in het project Alle nuttige voorzieningen op wandelafstand Dit project komt in aanmerking voor de verlaagde BTW van 6%
Heeft u vragen of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer ons op het nummer 011 80 00 00 of mail naar info@vestio.com.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

TMOCXEMVDEJB

90 m2

Vraagprijzen

27 Mar 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu