Meldertstraat 13, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€445.000

Dit 3 slaapkamer appartement is gelegen in het nieuwbouwproject ‘Refuga’ in hartje Hasselt. Met een ligging midden in het bruisende centrum van Hasselt en vlakbij alle voorzieningen, de ideale uitvalsbasis om te wonen!

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 105 m² en is voorzien van een zuid georiënteerd terras van 7 m². De prachtige architectuur en het gebruik van grote raampartijen zorgen voor een aangename, ruimtelijke beleving.

Via de inkomhal met vestiaire en apart toilet bereiken we de leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd (toestellen Siemens) en ingericht met een kookeiland. De berging bevindt zich achter de keuken en is voorzien van een ingebouwde kastenwand, aansluiting wasmachine, verwarmingsinstalllatie en verluchtingssysteem.

Aan de straatkant bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom met ingebouwde kastenwand heeft haar eigen ensuite badkamer met dubbele lavabo, handdoekradiator en douche. De andere badkamer is tevens voorzien van een lavabo, douche en handdoekradiator.

Uw wagen parkeert u vlotjes in de ondergrondse garage waar een parkeerplaats en een kelder voorzien is. Dit appartement wordt verkocht onder het BTW stelsel.

Kortom: een instapklaar en kwalitatief afgewerkt appartement met veel lichtinval op een toplocatie!

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Nieuwbouwappartement - eerste bewoning
+ Zeer energiezuinig
+ Centrale ligging
+ Veel lichtinval - grote raampartijen
+ Ondergrondse parkeerplaats

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem gerust contact op met Stephanie op het nummer 0474-73 64 84 of via stephanie@vestio.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

62 kWh/m2

Pand Referentie

U3498D4R68K3

105 m2

Vraagprijzen

22 May 2022€445.000

08 May 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu