Alverbergstraat 5, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

Het woonconcept “AMOER “ situeert zich vlak naast het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Alverbergstraat en de Oude Kuringerbaan schuilen zes tuinwoningen, zeven appartementen en een ondergrondse parkeergarage in de schaduw van een oude moerbeiboom. De schilderachtige binnentuin is exclusief toegankelijk voor de inwoners van Amoer.

Welkom bij Amoer, de combinatie tussen de dynamiek van de stad en de rust van het groen.

Woningen
Amoer herbergt zes tuinwoningen met twee of drie slaapkamers. Twee woningen krijgen een extra verdieping, de andere vier zijn volledig gelijkvloers. Deze vormen zo een thuis waar je levenslang kan wonen. De inwoners van Amoer krijgen een belevingstuin midden in de stad. Zo is er een nutstuintje waar je groenten kan kweken en ook in de serre krijgt iedereen een plaats. Blikvanger wordt de idyllische rozenwandeling, voorzien van bankjes en afgelegen plekjes. Iedere woning heeft een eigen inkomzone in de vorm van een patio waar een leuke verblijfsplek ontstaat die baadt in de ochtendzon. In jouw persoonlijke patio en op je privé terras vind je de nodige intimiteit. Alle woningen zijn BEN-woningen en hebben zelfs een e-peil nul (0), waardoor men 5 jaar geen kadastraal inkomen dient te betalen!

Ontdek de bijzondere troeven:
• Rustige ligging in het groen op een toplocatie
• Moderne eiken plafonds van 2m90
• Zichtbare betonstructuur
• Top afwerking en hoge afwerkingsbudgetten voorzien
• Inkomzone in de vorm van een patio met plaats voor een gezellige zithoek of bar in de ochtendzon
• Ruimtelijk gevoel door open karakter
• Glaspartijen met connectie naar het terras (plafonds en vloeren worden doorgetrokken)
• Ideaal als je op zoek bent naar een penthouse maar toch liever de privacy van een woning ervaart
• Beveiligde toegang voor alle woningen
• Het comfort van een woning maar het onderhoud van een appartement

Appartementen
De zeven appartementen hebben ruime terrassen dewelke zijn georiënteerd op de prachtige gemeenschappelijke belevingstuin of op de straatzijde. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 65 tot 100m². De terrassen zijn tussen 10 en 17m². Het appartementsgebouw wordt afgewerkt in hoogwaardige en natuurlijke materialen, afgestemd op de woningen en de rest van mooie gemeenschappelijke tuin. Het gebruik van diverse gevelmaterialen zorgt voor een knappe gelaagdheid. Parkeren vormt geen probleem want in de kelderverdieping zijn er privé-parkeerplaatsen en bergingen voorzien.

Amoer is het ijsblokje in de bruisende cocktail van de stad Hasselt waar plaats is voor jong en oud, voor natuur en cultuur, voor sportieve en feestelijke uitspattingen.

Menu