Grote Markt 18, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€547.000

Dit prachtig, energiezuinig appartement met een exclusieve ligging op de Grote Markt is gelegen op de 4de verdieping van een recente renovatie. De loft beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 140 m², 2 slaapkamers en een leuk zonneterras. Ideaal voor wie op zoek is naar een tijdloze toplocatie in het stadscentrum van Hasselt! 

De indeling is als volgt: Ruime inkomhal met toegang tot twee volwaardige slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Apart toilet. De hal leidt je verder tot de grote zonovergoten leefruimte. Deze karaktervolle open ruimte (90 m²) ligt gedeeltelijk in de toren van het gebouw (plafondhoogte van 3,4 m). De living is opgesplitst in een zitgedeelte, lees- of bureelruimte en een eetkamer. De eetkamer is verweven met de open geïnstalleerde keuken, door de zonale indeling staan ruimtelijkheid en privacy centraal in deze loft. De ruime berging sluit aan op de keuken met eiland dat via een glazen vouwwand (harmonicaraam) uitgeeft op het zuidwestelijk georiënteerd terras (3 x 2,8m) met een uniek, panoramisch zicht op de historische kern van de stad.

Mobiscore 8,3 : de Havermarkt met tal van voedingswinkels ligt om de hoek, de wekelijkse markt en de bibliotheek op 500m, het station op 750m, het Stadspark op 850m.
De binnenstad is autoluw en bijgevolg een rustige, veilige plek op maat van fietsers en voetgangers. Bewoners van de Grote Markt kunnen met de auto tot voor de deur vanaf 18 uur 's avonds tot 11 uur 's morgens (op zondag tot 13u).

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Authenticiteit
+ Loftgevoel
+ Mooi zonneterras
+ Veel privacy + centrale ligging
+ Energiezuinig

Voor een bezichtiging maak snel uw afspraak met Stephanie Odeurs via stephanie@vestio.com of bel naar 0474 73 64 84!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

98 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.384

Pand Referentie

9N5UK7FO3JHO

140 m2

Vraagprijzen

05 Jun 2022€547.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu