Grote Markt 18, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€549.000

Dit gezellig, verbazend energiezuinig appartement met exclusieve stilte ligging aan de achterkant van de Grote Markt is gelegen op de 3de verdieping. Het betreft een nieuwe aanbouw (2009) van het al bestaande gebouw dat rond deze periode gerenoveerd werd.
Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 150 m², 3 slaapkamers met 3 ensuite badkamers een overdekt zonneterras. Ideaal voor wie op zoek is naar een volwaardige woonst op een AA-locatie in het centrum van Hasselt!

De indeling van dit appartement is zo aangepakt dat deze nog ruimer voelt dan de daadwerkelijke vierkante meters het telt met verschillende zithoeken en mogelijkheden voor gezinsleden om op verschillende manieren te verpozen.
Als volgt kom je tegen: Inkomhal met toilet en toegang tot de open-plan leefruimte met 2 avondzithoeken, 2 bureau hoeken en open geïnstalleerde ruime keuken (werkblad graniet, 1,5 spoelbak, wendbare kraan type handdouche, keramische kookplaat Bosch, dampkap Bosch, vaatwasmachine Bosch, nieuw: koelkast en combi stoomoven Siemens). Aansluitende berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast, Wifi, kabel, ATAG-gascondensatieketel.
Deze zithoeken en de keuken sluiten naadloos aan op de eetruimte en het terras dat uniek zicht heeft op het nieuwe stadhuis van Hasselt en panoramische open luchten; een zeldzaamheid in het binnenstad! De raampartij hier kan volledig opengeschoven worden zodat dit terras een extra buitenkamer betekent.
Rond deze open-plan leefruimte in z’n geheel bevinden zich 3 slaapkamers, elk met eigen badkamer of douche waarvan 2 ook ruimte bieden voor dressings.

Dit appartement bezit tevens een uitgelezen ontworpen avondverlichting dat ‘warm’ thuiskomen eer aan doet. (Inclusief dimmers).
Overigens is dit appartement wat aansluitingen betreft - sinds de Covid epidemie - erop ingesteld dat 2 van de 3 slaapkamers de optie bieden om professioneel te telewerken indien u deze als thuisbureau wenst in te richten.
Voorts biedt dit appartement u nog de veiligheid van een uitgelezen alarmsysteem met permanentie en optie deze mobiel te bedienen.

Extra: indien gewenst kan de inrichting integraal overgenomen worden aan 1/3 van de prijs hoe het verzekerd is in de inboedelpolis (op enkele persoonlijke items na).

Dit harmonisch appartement is een verdoken parel daar het zoveel mogelijkheden biedt, gaande van een volwaardige gezinswoning tem werken en wonen samen op eenzelfde plek.

De huidige eigenaar huurt een garagebox in de Galerie 'De ware Vrienden', deze huurovereenkomst kan overgenomen worden.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Authenticiteit
+ Mooi zonneterras met open zicht
+ Veel privacy + centrale ligging
+ Stilte zone in binnenstad
+ Energiezuinig
+ Permanente (alarm)bewaking
+ 3 slaapkamers en 3 badkamers

Voor een bezichtiging maak snel uw afspraak met Stephanie Odeurs via stephanie@vestio.com of bel naar 0474 73 64 84!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

54 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.584

Pand Referentie

2JUGH5HGH8FU

150 m2

Vraagprijzen

24 Jul 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu