Graaf de Brigodestraat 28-AW-15, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€199.900

ASSISTENTIEWONING 1 SLK (62m2) + TERRAS
In de meest groene deelgemeente van Hasselt verrijst binnenkort een bijzonder project, residentie Olivia. Midden in het centrum van Sint-Lambrechts-Herk realiseert Limitless 9 appartementen en 16 serviceflats waar luxe, groen en architectuur centraal staan. Residentie Olivia is een mooie mix van strakke zwarte elementen, roodbruine gevelstenen en groene daken. De doordachte keuze van kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een mooie aanblik en tijdloze duurzaamheid.
De assistentiewoningen kunnen we in gebouw 2 terugvinden. Indien u er aan denkt om zelf te bewonen of om te verhuren, kan u beslist iets in dit gevarieerde aanbod terugvinden. Bij de aankoop betaalt u slechts 12% btw en bent u vrijgesteld van onroerende voorheffing. De uitbating van deze assistentiewoningen zal verzorgd worden door Begralim. Een groot voordeel in deze residentie zal de lage bijdrage (4 euro) voor de dienstverlening zijn, zodat u al vroeg (vanaf 65 jaar) van uw woonst kan genieten in alle comfort.
Indien gewenst kan er een ondergrondse parkeerplaats en/of kelderberging aangekocht worden. Hier geldt eveneens een BTW tarief van 12%.
- Sfeervolle en comfortabele serviceflats
- Binnenafwerking naar keuze
- Energiezuinig
- Centraal gelegen in een groene omgeving
- Vlakbij steden zoals Hasselt, Alken en Sint-Truiden
Neem alvast contact op met ons kantoor om als eerste op de hoogte te blijven van dit knappe project in Sint-Lambrechts-Herk.
Bel naar 011 30 50 50 of stuur gerust een mailtje naar jessy@immogroep5.be

Menu