Lombaardstraat 11-F1-01, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€298.500

Deze full-serviceflat met 1 slaapkamers en terras kent een fantastische ligging in hartje Hasselt. Het maakt deel uit van residentie "Ursulinnenhof", een exclusief woonproject met assistentiewoningen.

Deze assistentiewoning is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 73,6m2 en is ingericht als volgt: inkomhal met ruimte voor vestiairekast, slaapkamer, badkamer (inloopdouche, toilet en lavabo), compacte berging (aansluiting wasmachine), goed uitgeruste open keuken, woonkamer. Overdekt terras van 9m2 met buitenberging. In de ondergrondse garage is er nog een privéberging inbegrepen.

Geniet van een thuishotel en zorghotel in één dankzij de exclusieve zorg- en dienstenzone: 24/7 permanente medische zorg, huishoudhulp, kiné-fitness, kapper, grand-café...

Op deze locatie ontdek je het ultieme stadsgevoel: of je stapt de rust van de centrale binnentuin in of in enkele minuten sta je in de bruisende stadskern met de vele terrasjes, winkels en restaurants.


De koper moet bereid zijn de assistentiewoning ter beschikking te stellen van de erkende beheerder. De huurprijs voor deze flat bedraagt 30,74 euro per dag = +/- 935 euro per maand.
Aankoop onder verlaagd BTW tarief van 12%
Betaal GEEN onroerende voorheffing op assistentiewoningen. Dit is goed nieuws voor uw rendement!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

119 kWh/m2

Pand Referentie

IHUA1ATQQX4Y

347 m2

73 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€298.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu