Lombaardstraat 11-bus-C4-01, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€449.999

De assistentiewoning heeft een woonoppervlakte van 94m2 en is gelegen op de 4de verdieping, die eenvoudig te bereiken is met de lift. Zodra u de assistentiewoning betreedt, geniet u meteen van een ruimtelijk gevoel. Dit door onder andere de vele raampartijen die aanwezig zijn. De assistentiewoning geniet verder van een ruime woonkamer met een open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 mooie slaapkamers, een nachthal met toilet, een badkamer met douche, wastafel, toilet en een ruime berging. Een grote troef is zonder twijfel het zuidgericht terras van 19m2 die uitzicht geeft op het mooi aangelegde binnenplein. De assistentiewoning geniet ook van een privatieve kelderberging.

Verder is er in de residentie een gegarandeerde zorgverlening aanwezig. Hierdoor kan u via het oproepsysteem 24/24 en 7/7 in verbinding staan met een verpleegkundige.

Ten slotte is er nog de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats bij aan te kopen voor 45 000 euro

Krijgt u het alvast warm om uw intrek te nemen in deze prachtige residentie in het hartje van Hasselt? Twijfel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011 30 50 50 of stuur een mail naar Catherine.bijnens@dewaele.com

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

1RGCP306QJCZ

95 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€449.999



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu