Brugseweg 65-3-A, 8900 Ieper

Appartement Te Koop in Ieper

€219.000

Omschrijving Centraal gelegen gerenoveerd appartement met garage en terras te Ieper. Nabij het historische stadscentrum/vestigen van Ieper kan u dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers terugvinden. Deze eigendom is centraal gelegen en vlot bereikbaar. Diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden, bezienswaardigheden, zorg en onderwijs bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement ligt op de derde verdieping van deze residentie en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer met aansluitend zonnig terras aan de voorzijde waar je kan genieten van een mooi open zicht, geïnstalleerde moderne keuken, praktische berging, ingerichte badkamer met ligbad, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine, nachthal en 2 ruime slaapkamers die uitkijken op een open groen zicht langs achter.

Bijkomend is er een private garagebox voorzien van een lichtpunt en stopcontact en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Tot slot beschikt dit appartement over akoestisch isolerend hoogrendementsglas, rolluiken (achteraan) zonwerende gordijnen (vooraan), centrale verwarming, extra handdoekradiator in de badkamer en keuken, conform elektriciteitsattest, de muren en het plafond zijn akoestisch geïsoleerd, zwevende vloer, vernieuwde waterleidingen en er is een lift aanwezig in het gebouw.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

123 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€770

Pand Referentie

7UQNH0WMQVR9

85 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Aug 2022€219.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu