Brugseweg 147, 8900 Ieper

Appartement in Ieper

€159.000

In residentie 'Jan Yperman III 147' op een boogscheut van het centrum van Ieper bevindt zich dit recente appartement met twee slaapkamers en twee terrassen. Grote Markt, Vestingen, winkels, openbaar vervoer en scholen zijn allemaal op wandelafstand te bereiken.
De indeling van het appartement is als volgt. We komen rechtsreeks in de woonkamer binnen, waar men ken genieten van een open leefkeuken en woonkamer die van heel wat licht kunnen genieten. Via de woonkamer kunnen we ook verder naar het eerste terras.
Verder kunnen we via de gang naar een technische ruimte/ berging. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime badkamer met lavabo en douche-bad. Achteraan het appartement liggen nog twee slaapkamers, waarvan een toegang verleent tot het tweede terras.
Op de gelijkvloerse verdieping kan een inpandige garagebox met sectionale poort aangekocht worden voor € 22.000,00.
Een appartement met tal val mogelijkheden en dus ideaal als eerste vaste stek of investering. Op zoek naar instapklaar appartement op een boogscheut van het centrum van Ieper? Dan is deze topper iets voor jou. Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

193 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€588

Pand Referentie

BWNPHCNZ7ZM6

65 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Jan 2022€159.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu