Adegemstraat 27, 2800 Mechelen

Appartement in Mechelen

€620.000

Lichtrijke woning van 210m² in hartje Mechelen

De woning is afgewerkt met duurzame materialen waarbij de oorspronkelijke elementen behouden bleven. Deze woning is een oase van licht en rust.

Indeling :

Via de ruime inkomhal en polyvalente ruimte die vandaag gebruikt wordt als bureau komt men binnen in de gezellige, sfeervolle leefruimte met open keuken. Deze is volledig voorzien van kookplaat, ijskast, diepvriezer en vaatwasser. Verder is er enorm veel opbergruimte in de keuken door de vele kasten. Vanuit de keuken en leefruimte heb je een prachtig uitzicht over de tuin die omringd is door hoge muren, waardoor u zeer veel privacy heeft. Ook de oriëntatie (zuidwest) van de achtergevel speelt in het voordeel.
Achteraan in de tuin is er een bijgebouw dat vandaag gebruikt wordt als opslagruimte maar ook naar keuze kan ingevuld worden. Verder vindt men op het gelijkvloers nog een berging, gastentoilet en toegang tot de kelder. In 2020 werd de condensatieketel vervangen waardoor men zal genieten van een EPC B-waarde.

Via de trap in de inkomhal komt men op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de masterbedroom en de 2
de
slaapkamer. Verder is er nog een berging met aansluiting voor was-en droogmachine.

Op de tweede verdieping vindt men een 3
de
slaapkamer met toegang tot de zolder. Deze zolder kan nog naar keuze ingevuld worden. Verder bevindt zich ook de badkamer op dit verdiep. De badkamer is volledig uitgerust met lavabo, bad en inloopdouche.

Wat deze woning zo bijzonder maakt, is de hoge afwerkingsgraad met oog voor detail en het authentieke karakter dat mede gecreëerd wordt door het behoud van oorspronkelijke elementen. Wat opvalt is dat de volledige woning over zeer veel glaspartijen beschikt waardoor elke ruimte met zon overgoten wordt. Deze woning is een unieke kans voor mensen die van ruimte, licht en rust houden maar toch in het centrum van Mechelen willen vertoeven.

Mogelijkheid tot aankopen overdekte autostaanplaats aan 30.000 euro.

Omgeving :

Gesitueerd in een rustige en bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten. Mobiscore: 9,9

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

167 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.034

Pand Referentie

NXV324MPTP-2

210 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 May 2022€620.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Nee

Menu