Adegemstraat 65, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€795.000

Prachtige authentieke paterswoning in hartje Mechelen


Indeling :

Via een centrale inkomhal kom je binnen in de woning. Wat meteen opvalt is het prachtige, unieke uitzicht op het Patershof. Deze woning schreef vroeger mee aan de geschiedenis en was zelf ook een paterswoning. De woning werd volledig gerenoveerd en ingericht naar hedendaagse normen en comfort, maar met het oog op behoud van authentieke elementen.

Zodra je dit unieke aspect bekeken hebt, merk je dat je in een zeer gezellige, sfeervolle leef- en eetruimte staat. Deze vormen samen met de aangrenzende open keuken een L-vorm wat voor een leuke beleving van deze ruimtes zorgt. De keuken is volledig voorzien van kasten en toestellen en beschikt over een kookeiland met voldoende werkruimte. Op deze verdieping bevindt er zich momenteel een praktijk/winkel ruimte die naar wens kan worden ingericht. Ze kan worden ingericht voor vrij beroep, kantoorruimte, hobbyruimte, bibliotheek,... . De mogelijkheden van deze ruimte zijn talrijk. Veder is er nog vestiaireruimte, een afzonderlijk toilet en toegang naar de kelder.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime living, die mede door het hogere niveau, overgoten wordt door natuurlijk zonlicht. Aan het haardvuur kan u tot rust komen en genieten van de warmte. De masterbedroom bevindt zich op deze etage net zoals een eerste badkamer die voorzien is van douche, bad, lavabo en afzonderlijk toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie zeer ruime kamers en de tweede badkamer, voorzien van douche en dubbele lavabo.

De woning heeft nog een ruime zolder die ideaal is als opbergruimte/polyvalenteruimte.

Het authentieke karakter ,dat mede gecreëerd wordt door het behoud van oorspronkelijke elementen, is wat deze woning uniek maakt. Wat tevens opvalt is dat de volledige woning over zeer veel glaspartijen beschikt waardoor elke ruimte met zon overgoten wordt. Deze woning is een unieke kans voor mensen die van ruimte, licht en rust houden maar toch in het centrum van Mechelen willen vertoeven.


Omgeving :

Gesitueerd in een rustige en bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

238 kWh/m2

Pand Referentie

AVR9KPRJFIRU

486 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

/

Overstromingsgebied

/

Menu