Ettingen 13, 9820 Merelbeke

Appartement in Merelbeke

€316.350

- Reeds 90 % verkocht -
LAATSTE UNITS
Prijzen geldig tem 22/07/2022. 1 staanplaats is inbegrepen.

Maak een afspraak en kom dit prachtige project ontdekken.

Project "De Heeren" bevindt zich in een vier hectare groot woongebied op wandelafstand van het centrum van Merelbeke, op een boogscheut van de stad Gent.

De architectuur staat ingeschreven in een open landschap als één geheel ontworpen, rijk aan groen, een waterpartij en een belevingsruimte waar het interpersoonlijk karakter met de publieke ruimte wordt gedeeld. Mobiliteit en diversiteit in een rustige, groene en architecturaal hoogstaande omgeving zijn de troeven van dit project!

Sankt toont zich met "De Heeren" van zijn meest innovatieve kant. Er worden 46 smart living appartementen opgetrokken aan de hand van Stéphane Beel Architects. De architectuur is hoogstaand en impressionant; het bijhorende dienstencomplex van 1500 m2 nog impressionanter.

Er wordt van bij het voorontwerp reeds rekening gehouden met de mogelijkheid om de appartementen flexibel te gaan indelen. In onderling overleg met het bouwteam kunnen de appartementen bijgevolg worden ingedeeld volgens de wensen van de klant. Er is keuze uit ruime 1- of 2 slaapkamerappartementen, allen met buitenruimte.

Een afgesloten ondergrondse parking, toegankelijk via de zijkant van het gebouw, wordt voorzien met open staanplaatsen. De ondergrondse verdieping herbergt naast parking ook een ruime fietsenstalling en technische lokalen voor o.a. alle nutsvoorzieningen.

En daar stopt het niet bij. Ontdek waarom je met De Heeren jouw dromen vormgeeft...

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

5AFF4JDEN07I

87 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Jun 2022€316.350



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu