Ettingen 13A, 9820 Merelbeke

Appartement Te Koop in Merelbeke

€374.900

Instapklaar nieuwbouwappartement met autostaanplaats te koop in Merelbeke! Dit unieke instapklare nieuwbouwappartement gelegen te Merelbeke wordt u te koop aangeboden door Access Estate.
Maak nu uw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar uw makelaar Frederick Piens via 0473/30 15 37.

Dit prachtige instapklare 2-slaapkamerappartement met groot terras bevindt zich op de gelijkvloers verdieping van Project ‘De Heeren’. Het appartement is harmonieus ontworpen en omvat een inkomhal, een moderne leefruimte met volledig ingerichte open keuken, een berging, een grote badkamer met lavabomeubel, toilet en inloopdouche, twee ruime slaapkamers en een apart toilet.

Het appartement is volledig geïnstalleerd en professioneel geschilderd! De ondergrondse autostaanplaats P6 is inbegrepen in de vraagprijs.
Dit is het laatste appartement te koop en betreft een wederverkoop. Mis deze kans niet!

Het appartement wordt zonder BTW verkocht:
Eerste woning = + 3% verkooprechten
Investeerders (vanaf 2e eigendom) = + 12% verkooprechten.

Revolutionair is de ‘smart living’-filosofie, mét digitale butler. Nestor, uw digitale butler, helpt u met al uw noden en wensen. Dankzij de nieuwste technologie zijn een heleboel diensten binnen handbereik met een simpele knop. Nestor is te bereiken via een app én telefonisch beschikbaar.

Verder staan levenskwaliteit en milieubewustzijn centraal. We besteden aandacht aan een minimale CO2-uitstoot en garanderen een zo laag mogelijk E-peil, maximale hernieuwbare energie en duurzaamheid. Dankzij de geïmplementeerde afvalstraat, uniek in Vlaanderen, bevorderen we sorteren en recyclage – zonder aan comfort in te boeten. Het appartement werkt grotendeels via de zonnepaneleninstallatie (warm water) en een minimum door aardgas (verwarming).

Het appartement bevindt zich op een toplocatie, midden in een rustig, groen landschap maar vlak bij de belangrijkste faciliteiten van de stad.

Ervaar hier de toekomst van modern en luxueus wonen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

/ kWh/m2

Pand Referentie

T8HSG5TKHJW6

99 m2

88 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Dec 2022€374.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu