Zandvoordsestraat 2, 8460 Oudenburg

Appartement Te Koop in Oudenburg

€215.000

Dit gelijkvloers nieuwbouwappartement is gelegen in het hartje van Oudenburg. Alle belangrijke faciliteiten bevinden zich werkelijk op wandelafstand: scholen, bakkers, slagers, groot warenhuis, sportclubs en ga zo maar door. Daarnaast zijn alle omringende steden en gemeentes zeer vlot bereikbaar (Oostende 10 min, Gistel 5min, Jabbeke 8 min) er is daarenboven ook een op en afrit in de Sint-Arnoldusstad. Waardoor u van een vlotte verbinding met het binnenland kunt genieten.









Het appartement is zowel geschikt voor eigen bewoning of als investering. En dit des te meer door de private tuin die bij het appartement hoort. Hierdoor kunt u nog meer dan bij andere appartementen ook eens op uw gemak een boekje lezen in de zon. Dit is het enige appartement in het project met een eigen aparte inkom. Er zijn twee toiletten aanwezig in het appartement alsook twee slaapkamers. Door zijn lage aankoopprijs is dit appartement ook zeer geschikt als investering!









Vanaf u het appartement betreedt zult u opmerken dat het appartement baadt in het licht. U kunt genieten van een ruime en prachtige keuken en een praktische eetplaats. De keuken werd voorzien van AEG-toestellen (vaatwas, koelkast met vriesvak enzoverder..). Aanpalend bij de keuken is er nog een ruime berging waar u ook vlot uw voedingswaren kunt wegbergen. Daarnaast is er nog een ruime eetplaats net naast de keuken. Vanuit de woonkamer is er rechtstreeks toegang tot de tuin.









Achterin het appartement vinden we ook twee ruime en lichtrijke slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.









Binnen dit project is het mogelijk om aan te kopen aan het 6% BTW Tarief.









De vloeren zijn uitgevoerd in een mooie en moderne volkeramische tegel met afmeting 60x60. De centrale verwarming werkt op een individuele installatie op gas. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is er ook een ventilatiesysteem aanwezig in het appartement (SYSTEEM C+).









Daarnaast zijn er ook nog zonnepanelen voorzien in dit appartement (het EPEIL van dit appartement scoort zeer sterk). De beglazing is voorzien in super isolerende dubbele beglazing (hoogrendementsglas).









U hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen. Daarnaast is in de doorgang van het gebouw ook nog een handige fietsenberging voorzien.









Vraag zo snel mogelijk een afspraak aan via jo@immofrancois.be!

Menu