Hoogstraatsesteenweg 35, 2310 Rijkevorsel

Appartement Te Koop in Rijkevorsel

€13.000

Prachtig, modernistisch & tijdloos nieuwbouwproject in het dorpscentrum van Rijkevorsel. Deze residentie is gelegen op de locatie waar zich tot 2020 de gegeerde buurtwinkel "de Spar" bevond.

Dit nieuwbouwproject biedt luxe, privacy & gezelligheid en bestaat uit 1 handelspand en 5 ruime luxe-appartementen, waarvan 2 appartementen met 3 slaapkamers, 2 appartementen met 2 slaapkamers & 1 ruim hoek appartement met 1 slaapkamer. De oppervlaktes variëren tussen de 86m² en de 136m². Elk appartement beschikt over een ruim terras en zijn tevens voorzien van grote raampartijen die veel lichtinval creëren. Voorts zijn er op het gelijkvloers per appartement een ruime overdekte fietsenstalling & afzonderlijke bergingen voorzien. Privatieve autostaanplaatsen zijn verplicht afzonderlijk aan te kopen.

Alle appartementen worden hoogwaardig afwerkt en zijn zeer energiezuinig. U heeft zelf inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Standaard worden alle eenheden afgewerkt met vloerverwarming, ventilatie van het type D en een elektrische installatie voorzien domotica.

Prijzen en lastenboek zijn beschikbaar op kantoor. Het project voldoet aan de voorwaarden verlaagd tarief "afbraak en werderopbouw". Mogelijkheid tot het aankopen aan 6% BTW.
Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor in Rijkevorsel op het nummer 03/314.12.60 of via info@vastgoedpartners.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

8NWCBPHPU0YY

Vraagprijzen

23 Oct 2022€13.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

n/a

Menu