Philippe Saveryslaan 228, 9140 Temse

Appartement in Temse

€569.000

Luxueus appartement gelegen op de Zaat in Temse met 2 slaapkamers en een terras met prachtig, panoramisch zicht op de Schelde!

Uitstekend gelegen nabij invalswegen, het centrum, winkels en het openbaar vervoer heeft dit luxeappartement heel wat te bieden. Het prachtige, panoramisch uitzicht op de Schelde, de 2 ruime slaapkamers en het gebruik van kwalitatieve materialen zijn slechts enkele van de sterke punten van dit appartement. Vergeet ook de uitstekende EPC-score (73,086kWh/m²) en de conforme elektriciteitskeuring niet!

Indeling:
- Kelder: naast een ruime, privatieve autostaanplaats (18m²), beschik je over een privatieve kelderberging (7m²) en een gezamenlijke fietsenberging en containerberging.
- GLV: gezamenlijke inkomhal met traphal en lift.
- 9deV: de inkomhal (4m²) met apart toilet brengt je naar een lichtrijke, riante woonkamer (47m²) die toegang geeft tot het zonnige terras (23m²) met prachtig uitzicht op de Schelde en de groene overkant, de Weert. Verder tref je hier een open, luxueuze en volledig ingerichte keuken met aansluitend de wasplaats/ berging (8m²). Daarnaast zijn er de nachthal en de badkamer (8m²), uitgerust met een inloopdouche, een dubbele wastafel in meubel en een toilet. Tot slot heeft dit appartement 2 ruime slaapkamers (17-11m²) waarvan 1 met ingemaakte kasten.

Heb je interesse in dit luxueus appartement? Maak dan een afspraak om dit appartement met prachtig uitzicht te komen bewonderen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

73 kWh/m2

Pand Referentie

HIF-L8XQTF3C

5411 m2

114 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€569.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu