Philippe Saveryslaan 195, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€399.000

Luxueus gelijkvloersappartement met tuin en twee slaapkamers te koop op het prachtige 'de Zaat' in Temse.

Uitstekend gelegen nabij invalswegen, het centrum, winkels en het openbaar vervoer heeft dit luxeappartement heel wat te bieden. De 2 ruime slaapkamers, de gezellige tuin en de ondergrondse staanplaats & kelderberging zijn slechts enkele van de sterke punten van dit appartement. Vergeet ook de conforme elektriciteitskeuring niet!

Indeling:
-1: hier vind je een kelderberging (6m²) (nr. B20) en een autostaanplaats (nr. 22) beide zijn mee aan te kopen voor €30.000.
-GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. Een zeer ruime inkomhal (8m²) met een gastentoilet, een lichte en ruime leefruimte (35m²) met een moderne afwerking. Vooraan is er een terras (12m²) dat u een prachtig uitzicht biedt. Aansluitend volgt de open, ingerichte keuken (10m²) met alle toestellen waaronder: een combi oven, een dampkap, een koelkast, een keramisch kookvuur, een dubbele spoelbak en een vaatwasser. Verder is er een wasplaats (4m²) voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de nachthal (4m²) bereikt u de ingerichte badkamer (8m²) met een inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel en zijn er twee slaapkamers (13 en 14m²) die toegang geven tot de volledig omheinde tuin (50m²) met een moderne afwerking.

Ook ideaal als opbrengsteigendom en momenteel verhuurd!

Maak vrijblijvend een afspraak om dit sfeervolle appartement te komen bezichtigen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

84 kWh/m2

Pand Referentie

1JY2H3XUMC4A

1925 m2

90 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu