Schoolstraat 30, 9140 Temse

Appartement in Temse

€450.000

Deze riante woning heeft een totaal renovatie ondergaan en beschikt over alle hedendaags comfort én over de nieuwste technieken. Zo werd de elektriciteit volledig vernieuwd, er werd een warmtepomp geïnstalleerd, 12 zonnepanelen, isolatie van het dak, vloeren en binnenmuren, wat resulteert in een zeer goede energiescore.

De woonkamer is zeer ruim (40 m²) en is bijzonder licht door de grote raampartijen. Aan de woonkamer sluit de keuken met eetplaats (36 m²) naadloos aan. De keuken is volledig ingebouwd en is voorzien van alle nodige toestellen waaronder een vaatwasmachine, oven, koelkast, diepvriezer, kookvuur, etc. Naast de keuken is een grote berging, voorzien van voldoende opslagruimte en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Deze extra ruimte is ook te bereiken via de straat en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van fietsen. Op de gelijkvloerse verdieping is ook een apart toilet aanwezig.

De leefruimte en de keuken kijken uit over de zuidoost geörienteerde tuin. De tuin is te bereiken via een groot schuifraam en heeft een aangelegd terras en een tuinhuis.
Het is hier zeer rustig vertoeven en dit midden in de stad.

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 van 9 m² en 2 van 20 m² groot. Op deze verdieping bevindt zich ook de moderne badkamer met dubbele lavabo met meubel, inloopdouche en toilet.

Via een vaste trap gaat u naar de 2de verdieping. Deze open ruimte van 50 m² kan gebruikt worden om in te delen als extra slaapkamers of als speelkamer, hobbykamer, etc.

Rechtover de woning is een gratis parking, dus parkeergelegenheid is steeds gegarandeerd!

Houdt u van ruimte, licht, comfort, groen lage energiekosten? Maak dan zeker een afspraak om deze woning te komen bekijken! Tot dan!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

111 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€723

Pand Referentie

ZJHM8YXVX5RT

370 m2

256 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Jul 2022€450.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu