Schoolstraat 58-B, 9140 Temse

Appartement in Temse

€299.000

Ben je op zoek naar een gelijkvloers appartement met 3 ruime slaapkamers, tuin en autostaanplaats in het centrum van Temse? Lees hier dan zeker even verder!

Met de uitstekende ligging nabij het openbaar vervoer, scholen, winkels en invalswegen heeft dit centraal gelegen appartement heel wat te bieden. De bewoonbare oppervlakte, de zonnige/ gezellige tuin en de autostaanplaats zijn slechts enkele troeven van dit instapklare appartement.

Indeling:
- Kelder: in de keuken is er een trap naar de kelder (8m²) die kan dienen als extra berging.
- GLV: gezamenlijke inkomhal met trap. Via de inkomhal met apart toilet kom je in de grote, lichtrijke woonkamer (24m²) met aanpalend een volledig uitgeruste open keuken (21m²) met eetkamer (30m²) en aparte berging. Verder heb je de nachthal met aansluiting naar de 3 grote slaapkamers (14-12-11m²) allen voorzien van ingemaakte kasten. Daarnaast zijn er de badkamer (10m²) en een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, 2 aparte wastafels en aansluiting voor wasmachine/ droogkast. Tot slot geven de woonkamer, eetkamer en keuken toegang tot de ruime, zonnige tuin met terras.

Via de tuin kan je naar de achterliggende garage die bestaat uit verscheidene autostaanplaatsen. Hier vind je de privatieve autostaanplaats terug die je mee dient aan te kopen aan €15.000.

Ook ideaal als opbrengsteigendom.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging of verdere info.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

150 kWh/m2

Pand Referentie

PE9T239FEJET

648 m2

151 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Jul 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu