Scheldestraat 45-D, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€235.000

Ben je op zoek naar een recent instapklaar duplexappartement met 3 slaapkamers in Temse? Zo gevonden!

Gelegen in het centrum van Temse nabij de Schelde, winkels, scholen en het openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat te bieden. De mooie ruimtes met veel lichtinval, de 3 ruime slaapkamers en het terras zijn slechts enkele sterke punten van dit goed onderhouden duplexappartement. Vergeet ook niet het uitstekende E-peil (E59) en de conforme elektriciteit!

Indeling:
- GLV: gemeenschappelijke inkomhal met traphal met alle meters. Verder hebben we nog een gemeenschappelijke fietsenstalling.
- 3deV: als eerste hebben we een aparte inkomhal (2m²) die het appartement afsplitst van de gang en toegang verschaft tot de inkomhal (7m²) in het appartement. In deze inkomhal hebben we een apart toilet en een ingemaakte kast die de voorzieningen voor wasmachine en alle aansluitingen van de verwarmingsketel omvat. Vervolgens heb je de ruime, lichtrijke leefruimte (36m²) met voldoende ruimte voor eet- en zitplaats, de open keuken met alle voorzieningen en een gezellig terras (4m²). Als laatste hebben we op deze verdieping nog een eerste slaapkamer (9m²) of polyvalente ruimte.
- 4deV: via een vaste trap in de leefruimte, kom je terecht op de bovenste verdieping. Hier vind je nog de nachthal, 2 grote slaapkamers (16-13m²), badkamer (5m²) en een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een ligbad en enkele wastafel in meubel.
- zolder: Via een zolderluik in de nachthal komt men op de privatieve zolder (16m²), ideaal als opslagruimte.

Ook ideaal als opbrengsteigendom.

Interesse? Maak snel een vrijblijvende afspraak om deze ruime duplex te bezichtigen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

J1I8SKY1QJ9E

168 m2

112 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu