Scheldestraat 11, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€224.000

Ben je op zoek naar een instapklaar duplexappartement met 2 slaapkamers en ruim terras in Temse? Zo gevonden!

Gelegen in het centrum van Temse nabij de Schelde, winkels, scholen en het openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat te bieden. De mooie ruimtes met veel lichtinval, de 2 ruime slaapkamers en het ruime terras zijn slechts enkele sterke punten van dit appartement. Vergeet zeker ook niet de conforme elektriciteitskeuring! In de leefruimte en in de keuken is de vloer nog volledig vernieuwd naar een lichteiken laminaatvloer.

Indeling:
- GLV: privé inkomhal (6m²) met trap naar de eerste verdieping.
-1steV: als eerste hebben we een riante woonkamer met een open keuken en eetplaats (samen 46m²). Een groot schuifraam in de keuken geeft toegang tot het ruime terras (7m²). Verder hebben we nog een apart toilet en een wasplaats (4m²) met alle voorzieningen voor wasmachine & droogkast. Als laatste hebben we op deze verdieping nog een eerste ruime slaapkamer (17m²) met aansluitend een dressing (4m²) en een berging onder de trap. De dressing kan eveneens omgevormd worden tot een 2de bad-/douchekamer.
- 2deV: via een vaste trap in de leefruimte, kom je terecht op de bovenste verdieping. Hier vind je nog een open, riante slaapkamer met een open, moderne badkamer (samen 57m²) waar je een echt loftgevoel krijgt. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en een toilet. Tot slot is hier ook nog wat bergruimte in ingemaakte kasten.

Ook ideaal als opbrengsteigendom.

Interesse? Maak snel een vrijblijvende afspraak om deze ruime duplex te bezichtigen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

265 kWh/m2

Pand Referentie

HY3DSMH88XM-

339 m2

135 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€224.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu