Zandstraat 38-bus-3, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€269.000

Tweeslaapkamerappartement op de eerste verdieping met groot terras aan de achterzijde van residentie de Merode, kant Zandstraat 38.Een kelderberging (nr. B 20) en autostaanplaats (P 25) is in de prijs begrepen.
Ligging:Residentie de Merode is gelegen langs de Merodelei (nr. 143) in Turnhout en grenst achteraan aan de Zandstraat (nr. 38). Het gebouw aan de Merodelei bestaat uit 15 appartementen. Aan de Zandstraat bevat het gebouw 9 appartementen. Beide gebouwen zijn ondergronds verbonden door een grote parkeergarage met kelders.Openbaar vervoer (bus en trein) en winkels zijn beschikbaar in de directe omgeving. De binnenstad ligt op loopafstand terwijl de ring op een 500-tal meter ligt.

Indeling:Woonkamer, open keuken, nachthal, berging,badkamer, twee slaapkamers, terras, ondergrondse autostaanplaats, kelderberging.

Omschrijving:Rustig gelegen gezellig appartement op de eerste verdieping in het centrum van Turnhout.Openbaar vervoer (bus en trein) en winkels zijn beschikbaar in de directe omgeving. De binnenstad ligt op loopafstand terwijl de ring op een 500-tal meter ligt.
Binnenkomen doe je in de gezellige woonkamer met veel lichtinval aan de achterzijde van het gebouw met aansluitend een groot terras. De open keuken (dampkap, kookplaat, koelkast, oven, vaatwasser) is met mooie tegeltjes afgewerkt (plan zie Plans/Docs). Via een moderne tussendeur bereik je de nachthal die toegang geeft tot de berging met aansluiting voor wasmachine. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met spiegels, kasten en toilet. Teven zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan één is voorzien van een rolluik vooraan.
Er zijn vliegen -ramen en -schuifdeur voorzien. De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn inbegrepen. Lift aanwezig. Gemeenschappelijke kosten € 60 per maand. EPC 121. Beschikbaar 1 november 2022.

Het appartement kan verhuurd worden aan € 850 /maand. Ideaal als investering : bruto-rendement van 3.62 %.
Formule berekening bruto rendement = jaaropbrengst / verkoopprijs + aankoopkosten x 100 = 10.200 euro/ 269.000 euro + 12.678,08 euro x 100 = 3,62 %.De berekening van de aankoopkosten als investering kan u raadplegen onder Plans/Docs.



Bijzondere informatieplicht:in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

QJ3SSF09JWDF

91 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 Sep 2022€269.000

Menu