Kerkstraat 83, 3850 Nieuwerkerken

Handelspand in Nieuwerkerken

€380.000

Instapklare handelswoning met maar liefst 6 slaapkamers en een prachtige tuin in het gezellige centrum van Nieuwerkerken op een perceel van 7a 63ca.

Zowel de handelsruimte en de privé-woonst zijn in perfecte staat van onderhoud. Er is een totaal bruikbare vloeroppervlakte van 268m² en de indeling is als volgt:
Kelder: cv-ruimte en stockageruimte.
Gelijkvloers: het handelsgedeelte bestaat uit slagerij/traiteur/koude bakker, ingang voor leveranciers, sanitair, koelcellen en diepvriescel, koud en warm atelier. De privé-woonst omvat gezellig ingerichte woonkamer met eigen inkom en aansluitend een mooi ingerichte landelijke keuken met zicht op de tuin.
Verdieping 1: nachthal met 3 slaapkamers, toilet en badkamer.
Verdieping 2: nachthal met 3 slaapkamers en zolder. Zonnige tuin die absolute privacy biedt en waar het heerlijk vertoeven is dankzij het uitnodigend terras en het zomerhuisje (sauna en overdekt terras).

Er is de mogelijkheid om het handelsfonds en de uitrusting van de bakkerij/werkplaats met diepvriezers, koelingen,... mee over te nemen.

Overtuigd van dit uitstekend gelegen pand met zijn vele mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

557 kWh/m2

Pand Referentie

C124QX5WKAV5

763 m2

268 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€380.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu