Kerkstraat 76, 3850 Nieuwerkerken

Handelspand Te Koop in Nieuwerkerken

€449.900

UITERST RUIME STADSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, 100M2 RUIMTE VOOR VRIJ BEROEP / KANTOOR, ZONNEPANELEN MET GROENESTROOMCERTIFICATEN, DAKTERRAS EN TUIN OP 7A74CA TE NIEUWERKERKEN !

Pal in het centrum van Nieuwerkerken vind je op de Kerkstraat 76 deze (deels) gerenoveerde stadswoning terug. Voor de deur tref je openbare parkeergelegenheid en bovendien beschikt de woning over een overdekte autostandplaats met aansluiting voor de laadpaal. Deze locatie is zeker top te noemen. Supermarkten, scholen, de kruidenier, bakker, sporthal en eetgelegenheden bevinden zich letterlijk op wandelafstand. Ook de centra van de omliggende steden zoals Hasselt, Alken, Sint-Truiden en Herk-de-Stad bereik je vlot van hieruit.

Deze eigendom werd initieel gebouwd in 1984 als woonhuis met praktijkruimte en zou de dag van vandaag ook perfect op die manier gebruikt kunnen worden. Daarnaast is zorgwonen ook een mogelijkheid (mits melding bij de gemeente). Dit pand biedt dus bakken potentieel voor een groot gezin of de vrije beroeper / zelfstandige dienstverlener die de ideale woon-werk combinatie nastreeft. Doorheen de laatste 10 - 15 jaar werden bovendien heel wat vernieuwingswerken uitgevoerd. Zo werd de voorgevel geïsoleerd en het geheel bezet met crepi, werd er in 2013 een nieuwe condenserende aardgasketel geplaatst, werd er en laadpaal en 16 zonnepanelen (3.920 Wp) geplaatst (dewelke deze laatste overigens nog groenestroomcertificaten van 300 euro / certificaat opleveren tem augustus 2031). Verder werden de keuken en badkamer vernieuwd met hoogwaardige materialen, werden er in de zithoek maatkasten voorzien en in het bureel een volledige wand maatkasten en eiken parketvloer.

Het geheel heeft 2 toegangsdeuren, één om rechtstreeks in de woonst terecht te komen en één om rechtstreeks in de praktijkruimte binnen te stappen. Onderling is het geheel eveneens met elkaar verbonden. De indeling is als volgt:
Via de overdekte carport tref je de algemene inkomhal. Gelijkvloers tref je circa 100 m2 praktijkruimte opgedeeld in diverse ruimten: een aparte inkomhal, een eventuele receptieruimte / bureel (die nu dienst doet als fietsenberging, zie foto’s), een apart toilet, een ruime praktijkruimte van circa 31, 7m2 met toegang naar de kelder van 23 m2 en zicht op de patio, even terug via de algemene inkomhal een ruimte / hal die bij de woning of het praktijkgedeelte betrokken kan worden, met daarna opnieuw een ruime praktijkruimte van 44 m2 met een zeer ruime sanitaire ruimte daarnaast). Op de eerste verdieping tref je een hal die eerst naar de open leefruimte (eet- en zitkamer) leidt. Deze staat in verbinding met de knappe keuken met berging waarna een 2de zitkamer met houthaard volgt. Van hieruit betreed je het immense dakterras van 63 m2 (die ook in verbinding staat met de tuin dankzij de trap naar beneden). Deze hele verdieping is enorm lichtrijk dankzij de vele glaspartijen en voelt dankzij de materiaalkeuzes warm en gezellig aan. Op deze verdieping vinden we tot slot nog een apart toilet en de trap naar de 2de verdieping. Hier bevinden zich een dressing, een bergruimte, 3 ruime slaapkamers en de hoogwaardig afgewerkte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels. Bovendien bevindt zich in de dressing een zolderluik dewelke uitgeeft op de bergzolder.

Tot slot is stilstaan bij de buitenzijde van de woning ook de moeite waard. Naast het enorme dakterras beschikt dit geheel ook over een betegeld zonneterras en een mooie, volledig omheinde tuin met speeltuigen en een tuinkamer met tuinhuis. Achter het tuinhuis bevindt zich nog een stukje tuin waar groenafval, houtopslag en een toekomstige leuke moestuin geborgen kunnen worden. De zuidoostelijke oriëntatie van het perceel zorgt voor een optimaal genot van de zon in je tuin

Benieuwd naar een impressie van dit geheel? Bekijk zeker ook de vastgoedfilm onder 'virtueel bezoek' op onze website www.momentumvastgoed.be.

Interesse in deze unieke stadswoning? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

215 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.192

Pand Referentie

ZCKSP2W-A-SB

774 m2

350 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€449.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja Bouwvergunning afgeleverd op: - 03/02/1983 voor het bouwen van een woonhuis; - 12/04/2011 mbt het

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied Achtergelegen deel in woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu