Herentalsstraat 28, 2300 Turnhout

Handelspand Te Koop in Turnhout

€159.000

Handelspand met te renoveren woonst op toplocatie in centrum Turnhout.

Locatie: Dit handelspand is gelegen in de Herentalsstraat, nabij de markt van Turnhout. In de buurt van verscheidene horeca zaken, winkels, openbaar vervoer, etc.

Omschrijving: We betreden dit pand via de handelszaak op het gelijkvloers, deze wordt momenteel benut als restaurant en bestaat uit een zaal gedeelte en een achterliggende keuken, tevens is een toilet voorzien voor klanten. Aanpalend bevindt zich een bergruimte en een terras. Via de trap bereiken we het woonst gedeelte. De eerste verdieping bestaat uit een leefruimte, een hal en een keuken. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruimtes en een douchekamer met toilet. De derde verdieping betreft de zolder, deze kan nog volledig worden ingericht als leefbare ruimte.
Een pand met enorm veel mogelijkheden op een toplocatie om handel te drijven, ideaal voor wie aan zijn of haar zaak wilt wonen!
Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra: - Handelspand met woonst - Gas CV- Te renoveren
‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.’

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

637 kWh/m2

Pand Referentie

ZWNIPBUV-K6V

82 m2

207 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€159.000

08 Apr 2022€169.000

11 Feb 2022€179.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu