Steenweg 94, 3570 Alken

Huis Te Koop in Alken

€449.000

MULTIFUNCTIONELE WONING BOORDEVOL POTENTIEEL OP 10A02CA OP CENTRALE LOCATIE

Op deze uiterst gunstige locatie houden we halt in Alken op de alom gekende Steenweg ter hoogte van huisnummer 94 waar we deze polyvalente woonst terugvinden. We bevinden ons zeer centraal op de verbindingsweg tussen Sint-Truiden en Hasselt, wat maakt dat deze ligging de ideale uitvalsbasis is! Op slechts enkele minuten bereiken we de bruisende centra van Hasselt en Sint-Truiden. Verschillende buurtwinkels en scholen bevinden zich op slechts een boogscheut hier vandaan. Ook het openbaar vervoer en de oprit van de autosnelweg bereiken we in een paar minuten.

Het goed is vergund geacht als woning, maar bestaat momenteel uit een woonst en een aanpalende handelsruimte. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen bij de dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente Alken zijn er meerdere mogelijkheden. Denk maar aan het combineren van wonen en werken, het uitbreiden van de bestaande woning of het creëren van een extra woongelegenheid. Let op! Dit dient steeds afgetoetst en goedgekeurd te worden door de gemeente Alken.

De verrassend ruime woning telt in zijn geheel om en bij de 200m² en biedt tal van mogelijkheden. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, ruime living met eetkamer, keuken en apart toilet. Verder vindt men op de begane grond enkele stallingen waar zowel de mazoutketel als de boiler zijn ondergebracht. Op het eerste verdiep zijn er.

(*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar www.energiesparen.be of contacteer ons voor extra info... Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

494 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€699

Pand Referentie

RU4LZ-HG7TG6

971 m2

285 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jan 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu