Grotstraat 4, 2370 Arendonk

Huis Te Koop in Arendonk

€419.000

Instapklare vrijstaande woning, prima gelegen op perceel van 710 m², met 3 à 4 slaapkamers, grote tuin met tuinhuis en carport met grote berging. EPC-score: 158 kWh/m² (label B).
Ligging: gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het centrum van Arendonk. Op fietsafstand van de markt. Met vlotte verbinding naar de E34 en buurtgemeenten, alsook de grens naar Nederland.

Indeling:verdieping 0: carport met berging, hal, toilet, eetplaats met open keuken, serre, berging/wasplaats, koele berging. Verdieping 1: leefruimte, polyvalente ruimte(bureau/slaapkamer/speelhoek/...). Verdieping 2: 3 slaapkamers, badkamer.Buiten: tuin, terras, tuinhuis.
Beschrijving:vooraan de woning staat een handige carport met grote berging, elektriciteit voorzien. Betreden doen we de woning in een lichtrijke hal waar ook een gastentoilet zich bevindt. rechts de ruime eetplaats met open keuken (volledig uitgerust met Amerikaanse koelkast, inductievuur, oven & vaatwasser) en een super ruime lichtrijke serre waar het aangenaam vertoeven is, elk seizoen van het jaar (vloerverwarming voorzien). Aan de linkse kant is een ruime berging/wasplaats en daarachter een koele berging die men kan betreden via de keuken. Op de 1ste verdieping treft men de mooie ruime leefruimte met zithoek aan, op deze verdieping tevens ook een ruimte die men kan indelen als bureau/slaapkamer/speelhoek/... Op de 2de verdieping treft men 3 ruime slaapkamersmet ingemaakt kastwerk aan en de badkamer met douche in bad. Een prachtige zuidwest georiënteerde tuin met groot terras en tuinhuis maakt dit plaatje compleet.

Prachtig ontworpen, perfect onderhouden woning met veel potentieel. EPC-score: 158 kWh/m²!!, label B. Zonnepanelen voorzien (12 stuks, terugdraaiende teller, geplaatst in december 2021)

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

NRV5ZPWQS69M

710 m2

172 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu