Grotstraat 30, 2370 Arendonk

Huis Te Koop in Arendonk

€395.000

Vrijstaande laagbouwwoning op ca. 1.000m² te Arendonk
Deze ruime gezinswoning is gelegen op een rustige locatie op wandelafstand van het centrum van Arendonk op een hoekperceel van ca. 1.000m².

Deze woning omvat 3 slaapkamers, 1 badkamer, ruime leefkamer, keuken, berging, apart toilet, inpandige garage en aangename tuin gelegen aan de zijkant van de woning.

De woning is toegankelijk via de ruime inkomhal met vestiaire. De woonkamer is ruim en de zithoek is gelegen aan de straatzijde. De eetkamer ligt tussen de zithoek en de keuken en via de schuifpui heeft u toegang tot het overdekte terras.

De keuken beschikt over de nodige toestellen. De bijkeuken biedt plaats voor wasmachine en droogkast en ruimte voor voorraad. Middels het sas naar de achterdeur toegang naar de ruime badkamer en het terras.

De nachthall beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, gastentoilet en de inpandige garage.

De zolder is te bereiken via een vlizotrap vanuit de nachthall. Deze biedt tal van mogelijkheden en kan omgevormd worden naar één extra slaapkamer en een tweede badkamer.

De tuin is gelegen aan de zijkant van de woning en is oostelijk georiënteerd. De tuin is voorzien van een aparte toegangspoort aan de achterkant. De tuin is volledig afgesloten.

Deze woning is momenteel verhuurd. Documenten bodemattest Informatieplicht kadastraal pan EPC Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

D5LM18HBX24J

1006 m2

183 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Dec 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu