Vredestraat 50, 8580 Avelgem

Huis in Avelgem

€205.000

Instapklare woning op centrale ligging, toch heel rustig!
Op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, ... is deze afgewerkte en perfect onderhouden woning terug te vinden.
De woning kom je binnen via de inkomhal. Rechtdoor is de trap naar boven en rechts is de deur naar het leefgedeelte toe. Het leefgedeelte beneden is volledig open getrokken. Vanuit de eetruimte en living heb je direct zicht op de keuken en verder de tuin. Door de grote ramen voor- en achteraan en de koepel in de keuken komt er heel veel natuurlijk licht binnen in de woning. Beneden bestaat de woning uit de eetplaats, living met pelletkachel, keuken, afzonderlijk toilet en de badkamer. Daarenboven is er ook nog een droge kelder aanwezig. Op de 1e verdieping zijn momenteel 2 aangename slaapkamers. Er is nog een trap voorzien naar de zolder toe die mits kleine werken ook nog kan omgevormd worden tot 1 ruime of 2 kleinere slaapkamers.
De tuin is volledig aangelegd. Een terras, bloemen, gras, tuinhuis, ... . Er is voor ieder wat wils. Hier kan je volledig van de rust genieten!
Voor de deur is er steeds mogelijkheid tot parkeren van de auto!
De woning werd volledig gestript door de eigenaars en opnieuw opgebouwd tot hetgeen het nu geworden is. Topper --> EPC 250kWh/m²

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

250 kWh/m2

Pand Referentie

W7WYB7M95Z02

239 m2

128 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€205.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu